Naakte inbreker doucht en kookt in vreemd huis

De politie van Slidell in de Amerikaanse staat Louisiana is naarstig op zoek naar een bijzondere inbreker. De man, die onder invloed leek van drugs of drank, brak in bij het huis van een 61-jarige vrouw. De inbreker, die slechts een kleine lap rond zijn zaakje had gebonden, nam buitenshuis een douche met de speciale tuindouche en kookte vervolgens een maaltijd voor zichzelf.

De bewoonster was tijdens de inbraak niet aanwezig. Gelukkig is haar huis goed beveiligd en heeft de bewakingscamera alles gefilmd.

Volgens Kevin Foltz van de lokale politie spoelde de kerel zichzelf eerst schoon in de tuin. Vervolgens klopte hij keurig aan bij de voordeur. Toen er niet werd open gedaan, wikkelde hij zichzelf achter het huis in een vuilniszak en gooide enkele ruiten in.

Eenmaal binnen plunderde hij de kasten op zoek naar eten en drinken. Vervolgens kookte hij voor zichzelf een maaltijd. Hij stapte nog eenmaal onder de douche en verliet het huis. De politie hoopt hem nu dankzij de bewakingsvideo te kunnen oppakken.

Inbreker in zak
Daar zit je dan, in de zak