'Horrorcore'-rapper blijkt seriemoordenaar

De politie van Farmville, in de Amerikaanse staat Virginia, heeft een twintigjarige inwoner van Castro Valley, Californie opgepakt naar aanleiding van een viervoudige moord. Halverwege vorige maand werd het nog geen 7.000 zielen tellende dorp opgeschrikt door vier extreem bloederige moorden.

De hoofdverdachte, Richard Samuel McCroskey III, blijkt in de Amerikaanse underground hiphopscene bekend onder de naam Syko Sam. De jongeman maakt onder dit pseudoniem zogeheten 'horrorcore', rap met vreemde beats en teksten over moord, bloed en andere zieke dingen.

De rapper wordt nu in verband gebracht met een viervoudige moord. Halverwege vorige maand werden een vijftigjarige pastoor en zijn zestienjarige dochter op gruwelijke wijze afgeslacht. Ook een achttienjarige vriendin van het meisje en een 53-jarige, vrouwelijke professor werden vermoord. McCroskey wordt voorlopig alleen aangeklaagd voor de moord op de priester.

De lijken werden twee weken geleden ontdekt door twee meisjes, die de weeë geur van ontbindend vlees roken. Omdat ze dachten dat in een huis een rottend kadaver van een beest lag, belden ze de politie. Een dag later werden de overblijfselen door de politie aangetroffen. De lijken waren zo gruwelijk toegetakeld dat de politie geen details wil geven over de toestand van de lijken.

McCroskey, alias Syko Sam, heeft wonder boven wonder een blanco strafblad. Wel is hij op YouTube te zien met een bijl in zijn hand terwijl hij zingt over moorden en overblijfselen in zwarte zakken stopt. "Afgelopen nacht was ik de moordende woede. Nu, moet ik mij ontdoen van de lichamen vóór de lijken beginnen te rotten", luidt de vrolijke tekst.  


Een vrolijke videoclip van de moordenaar
Veel meer van deze shit is hier te vinden