Mist maakt einde aan ijshockeywedstrijd

Dinsdagavond is vroegtijdig een einde gekomen aan de ijshockeywedstrijd tussen de Tilburg Trappers en de Nijmegen Devils. Door de nevel boven het ijs was het zicht volgens scheidsrechter Roger van der Waarden te beperkt om verder te spelen. De Trappers stonden op dat moment met 3-1 voor.

De nevel hing al boven het ijs in Tilburg op het moment dat de wedstrijd begon. De scheidsrechter staakte de partij tweemaal om het zich beter te laten worden. Josh Liebenow maakte na de eerste pauze de treffer voor de thuisploeg. Vlak na de tweede gedwongen pauze sloegen de Trappers nog tweemaal toe via Liebenow en Chris St. Jacques.

In de tweede periode was het Nijmegen dat weer wat terug in de wedstrijd kwam via een schot van Phil Aucoin. Na ruim vijf minuten in die periode maakte Van der Waarden een definitief einde aan de mistige partij. De 1.600 toeschouwers moesten daarop afdruipen.

Volgens de reglementen zou de wedstrijd in zijn geheel overnieuw gespeeld moeten worden. Dit omdat er minder dan twee volledige periodes zijn gespeeld.