Massa hint op terugkeer in Abu Dhabi

Felipe Massa zal mogelijk nog dit seizoen terugkeren in de Formule 1. De Ferrari-coureur zei tegen Gazzetta dello Sport dat hij een rentree tijdens de laatste race in Abu Dhabi nog niet uit zijn hoofd heeft gezet.

De race in Brazilië volgende week komt nog te vroeg voor de Braziliaan. "Mijn thuisrace komt nog te vroeg. Voor Abu Dhabi hebben we toestemming nodig van de FIA en dat hangt af van de test met de F2007," aldus de nummer twee van het wereldkampioenschap in 2008, die gisteren terugkeerde in Maranello.

"Ik weet nog precies hoe ik moet rijden. Ik maak me niet druk over of ik direct een snelle rondetijd rij, maar meer om weer te gaan rijden. In elk geval heb je een goede auto en een goede set-up nodig."

Verder ging Massa in het interview in over de crash van hem tijdens de kwalificatie van de Grand Prix van Hongarije. "De schade kon nog veel groter zijn en zeker gezien hoe ik me nu voel, heb ik erg veel geluk gehad. Ik heb de crash vaak terug gezien op TV en ook de beelden van mijn gezicht direct na de crash. Het was schokkend, maar ik sliep en voelde dus niks."