Uitslagen Jupiler League (25/09/2009)

In de negende speelronde van de Jupiler League werden vanavond zes duels afgewerkt. Hieronder vind je alle uitslagen, de vernieuwde stand, en het resterende programma van deze speelronde.
FC Emmen heeft na negen wedstrijd nog altijd niet gewonnen. Ditmaal werd met 1-3 verloren van Helmond Sport. Met twee punten staat de Drentse ploeg troosteloos onderaan, ook wist de ploeg slechts viermaal te scoren. Helmond Sport steeg door deze overwinning naar de derde plaats, mede doordat De Graafschap en AGOVV Apeldoorn niet in actie kwamen.

FC Volendam leek op weg naar een overwinning en kwam met 2-0 voor tegen revelatie FC Dordrecht. De Dordtenaren toonden echter veerkracht en kwam in de tweede helft terug tot 2-3. Een minuut nadat Dordrecht op voorsprong kwam tikte Volendam echter alweer de gelijkmaker binnen via Van Zaanen. Dat doelpunt zorgde tevens voor de eindstand.