Capdevila gelooft in zege op Real Madrid

Villarreal speelt woensdag in eigen stadion tegen Real Madrid. Ondanks de nederlaag van afgelopen weekend maakt El Submarino Amarillo volgens Joan Capdevila een goede kans op de zege.

In de Primera Division wacht Villarreal nog steeds op de eerste overwinning van het seizoen. Het team van trainer Ernesto Valverde speelde de eerste twee duels gelijk en verloor afgelopen weekend op bezoek bij Athletic Club de Bilbao (3-2).

"Ook al wonnen we niet van Athletic, de wedstrijd tegen Real komt op het goede moment", aldus Joan Capdevila in Marca. "Als we ze verslaan, krijgen we niet alleen drie punten. Het zou psychologisch gezien heel goed zijn." Opvallend is dat de huidige trainer van Real, Manuel Pellegrini, vorig seizoen aan het roer stond bij Villarreal.

Capdevila denkt dat een zege op de Koninklijke het keerpunt in het seizoen kan zijn. Real Madrid is in de Spaanse competitie koploper met de volle negen punten uit drie duels. Ook Barcelona en Athletic Club hebben nog geen puntenverlies geleden.