[A1GP] Team Nederland staat te koop

In verband met een openstaande vervordering heeft de belastingdienst besloten om de boedel van A1 Team Netherlands B.V./Racing for Holland te koop te zetten.

Jan Lammers is zich echter van geen kwaad bewust. "We hebben dit helaas niet weten te voorkomen. We hadden tot 28 September om de vordering van de belastingdienst te voldoen en dat gaan wij ook doen, maar wel in twee delen. Het eerste deel betalen wij woensdag. De belastingdienst moet echter ook gewoon haar werk doen, maar ik snap het niet. Een veiling zal nooit zoveel opbrengen als het bedrag wat wij gaan betalen."

"Racing for Holland is een gezond bedrijf en we hebben de laatste twee jaar winst gemaakt, maar we moeten de gaten van de jaren daarvoor nog wel dichten. Daarvoor moet ik wel geld aantrekken of onze eigen mogelijkheden gebruiken. Ik ben blij met de mensen om ons heen, maar het lijkt tegenwoordig meer dat we vaker in het kantoor zitten dan op de baan. Dat zorgt voor negatieve energie, maar als we weer eens op het podium staan, dan weten we meteen weer waar we het voor doen."