Uitslagen Schotland speelronde 4

Dit weekend stond de derde ronde in de Schotse competitie op het programma. FOK!sport brengt je ieder weekend een overzicht van de gespeelde wedstrijden.

Celtic en Glasgow Rangers lopen punten mis

Celtic is dit weekend tegen het eerste puntverlies van dit seizoen aangelopen. In het duel tegen Dundee United kwam de ploeg namelijk niet verder dan een gelijkspel (1-1). Goodwille bracht de bezoekers in de eerste helft zelfs nog op voorsprong, maar de drie punten zouden uiteindelijk verdeeld worden. McDonald maakte een kwartier voor tijd gelijk, waardoor beide ploegen tevreden moesten zijn met één punt.

Ook Glasgow Rangers slaagde er dit weekend niet in om een wedstrijd te winnen. De regerend landskampioen speelde gelijk bij Motherwell (0-0) en mocht daar tevreden mee zijn. Drie minuten voor tijd kreeg de thuisploeg een strafschop, maar deze werd niet verzilverd. Daarnaast kreeg Bougherra (Rangers) twee keer geel en kon inrukken. De grootste kans was voor O'Brien, maar de speler had zijn vizier niet op scherp staan.