Uitslagen Duitsland speelronde 4

Afgelopen weekend stond de vierde ronde in de Bundesliga op het programma. FOK!sport brengt je ieder weekend een overzicht van de gespeelde wedstrijden.

Arjen Robben meteen belangrijk voor Van Gaal

Bayern München heeft haar eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen. Louis van Gaal liet Arjen Robben meteen debuteren tegen de kampioen van vorig jaar, VfL Wolfsburg. Robben viel na rust bij een stand van 1-0 in, Mario Gomez scoorde voor rust het eerste doelpunt, en wist meteen tweemaal te scoren. Frank Ribery was bij allebei de doelpunten verantwoordelijk voor de assist.

Schalke 04 geeft terrein, Leverkusen en HSV koploper

Schalke 04 heeft haar eerste seizoensnederlaag geleden. In eigen stadion werd met 0-1 verloren van promovendus SC Freiburg. Du-Ri Cha was in de tweede helft de enige doelpuntenmaker van de wedstrijd.

Bayer Leverkusen kon wel aanklampen in de bovenste regionen van de Bundesliga. De ploeg wist VFL Bochum met 2-1 te verslaan. Ook Hamburger SV blijft bovenaan meedoen en gaat zelfs na speelronde vier aan kop. De ploeg wist hekkensluiter 1.FC Köln met 3-1 te verslaan. Guerrero wist na ruim een kwartier het net te vinden, terwijl hij dit kunstje na ruim een uur nog eens overdeed. Adil Chihi deed wat terug voor de hekkensluiter, maar Piotr Trochowski besliste de westrijd met een penalty.