Trulli blij terug te zijn aan het front

Toyota lijkt in de Formule 1 weer helemaal terug aan het front te zijn. In België kwalificeerde Jarno Trulli zich op plaats twee, terwijl teamgenoot Timo Glock de race op Spa-Francorchamps als zevende aan mag vangen.

"Ik ben blij weer op de eerste rij te staan," zei Trulli. "We weten dat als alles op zijn plaats valt we een competitieve auto hebben en het hele weekend zien we er al sterk uit. Ik de kwalificatie was ik telkens bij de bovenste twee, al heb ik het in het eerste deel rustig aan gedaan. In de derde kwalificatie heb ik een erg snelle ronde gereden en ik geef ons morgen een goede kans. We hebben gisteren wat downforce weggehaald en we hebben naar de juiste balans in de auto gezocht."

"Vanochtend hebben we de auto wederom wat aangepast en ik kon er beter mee overweg en had betere tractie voor in de kwalificatie. Ik heb bijna het hele weekend met veel brandstof gereden en ik ben blij hoe alles verlopen is. Ik wil het team bedanken dat hard gewerkt heeft om dingen te verbeteren en zo'n resultaat te behalen. Ik draag het op aan alle monteurs."

Submitter:  Bron: FOK!sport