Uitslagen Italië speelronde 1

In Italië werd dit weekend de eerste speelronde afgewerkt. Hieronder vind je de uitslagen, stand, topscorers en het programma van de volgende speelronde.

Internazionale - Bari

Landskampioen Internazionale is de Serie A begonnen met een teleurstellend gelijkspel. Op eigen veld kwam de ploeg van José Mourinho niet verder dan een 1-1 remise tegen promovendus Bari. Bij Inter begonnen vier aankopen in de basis: Lucio, Thiago Motta, Diego Milito en Samuel Eto'o. Laatstgenoemde hielp de thuisploeg na 56 minuten op voorsprong door een strafschop te benutten.

Genoeg voor de overwinning was de goal van Eto'o echter niet. Een kwartier voor tijd hielp de Wit-Rus Vitali Kutuzov het bezoekende Bari aan de gelijkmaker, waardoor de Inter-fans met een kater achterbleven.

Juventus - Chievo Verona

Juventus is de Serie A zondag begonnen met een 1-0 overwinning op Chievo Verona. Bij Juventus stonden de aankopen Fabio Cannavaro en Diego in de basis. De winnende goal viel al na elf minuten. Vincenzo Iaquinta was de maker van de beslissende treffer.