Force India met flinke update naar Valencia

Force India zal een grote aerodynamische update meebrengen naar het circuit van Valencia. De Indiase renstal hoopt zo eindelijk de felbegeerde punten binnen te halen.

Force India heeft de voorvleugel aangepast evenals de 'bargeboards', de sidepods en de voorkant van de vloer van de auto. Deze veranderingen zijn vorige maand in Kemble getest en hiermee wil de renstal wederom een grote stap maken in de tweede helft van het seizoen.

"We hebben een grote aerodynamische upgrade voor Valencia. We kijken er naar uit, omdat Tonio (Vitantonio Liuzzi, red.) hiermee een week voor de zomerstop succesvol getest heeft. Hiermee hoop ik dat we onze positie op de baan behouden of zelfs verbeteren," zei teambaas Vijay Mallya. "De Formule 1 is competitiever dan ooit en we moeten we blijven komen met updates om voor de anderen die ook telkens met verbeteringen komen, te blijven."

"We moeten zeker in Q2 kunnen komen en in Valencia en later hopelijk zelfs in de top in Q2. Ik heb er alle vertrouwen in, omdat we ook voor de laatste races van het seizoen aan updates werken en hopelijk behouden we ons momentum. Voor Singapore komen wederom nieuwe dingen en later nog wat. We liggen goed op koers om de voor dit jaar gestelde doelen te behalen."