Sulejmani twijfelgeval voor topper tegen PSV

Miralem Sulejmani kan mogelijk niet in actie komen tegen PSV. De Ajacied was zaterdag wel bij de afsluitende training in de ArenA, maar ging daarna met koorts naar huis.

Sulejmani werd met medicijnen naar huis gestuurd, weet De Telegraaf. 's Avonds laat meldde hij zich alsnog in het spelershotel van Ajax. De Serviër zit bij de selectie als hij koortsvrij is, maar een basisplek lijkt uitgesloten.

Timothee Atouba kan zich op basis van de laatste training opmaken voor zijn debuut. De verdediger kwam deze zomer over van Hamburger SV en hij speelt tegen PSV waarschijnlijk op de linksbackpositie zijn eerste duel in het shirt van Ajax.

PSV-trainer Fred Rutten kan weer beschikken over Carlos Salcido. De Mexicaan zat vorige week in Enschede negentig minuten op de bank, maar speelde midweeks een interland tegen de Verenigde Staten. "Wij gaan van onze eigen kracht uit," aldus Rutten. "Ik ben beducht voor een verrassende tactische variant van Martin Jol. Uit ervaring weet ik dat hij daar zo nu en dan mee komt."