Doornbos test circuit en team

Robert Doornbos heeft getest op het circuit van de volgende race in de IndyCar Series. Al was het alleen op de tweede dag, toch reed de Nederlander met zijn nieuwe HVM-team de meeste ronden.

Voor de Rotterdammer was het de eerste kennismaking met het Infineon Raceway-circuit in Californië en er werd geprobeerd de draad van een paar jaar geleden in de Champ Car weer op te pakken. "Ik ben er erg blij dat we hier zijn," vertelde Doornbos na afloop van de testdag. "Het is een speciaal circuit en de wagen heeft er veel fine-tuning voor nodig. Het was goed om rustig met het team te kunnen werken en verschillende dingen te proberen. Ik ben redelijk tevreden met we gedaan hebben. 's Ochtends ging het nog wat slordig maar dat maakten we 's middags goed."

Doornbos zei dat hij waarschijnlijk nooit helemaal happy zou zijn: "Mijn engineer, Neil (Fife), en ik zijn erg competitief, dus we zullen wel nooit helemaal tevreden zijn. We blijven altijd pushen. Maar we zijn wel redelijk blij met hoe de dag ging en kijken uit naar de race."