Hofs niet blij met 'publiekswissel'

Zowel de fans van Vitesse als Feyenoord hadden zondagmiddag in het Gelredome een applaus over voor Nick Hofs, die na ruim een uur werd gewisseld in de onderlinge confrontatie.

De 26-jarige middenvelder was zelf echter allesbehalve blij met zijn vervanging. Hofs weigerde zelfs zijn trainer Theo Bos een hand te geven bij het verlaten van het veld. "Ik baalde behoorlijk van mijn wissel," vertelde Hofs na afloop tegen de aanwezige media. "Ik zat lekker in de wedstrijd en ik hield totaal geen rekening met een vervanging. De emoties liepen daardoor even op bij mij. Dat gebeurt soms in het voetbal. Maar ik had mijn trainer natuurlijk wel gewoon een hand moeten geven, ook al was ik teleurgesteld. Gelukkig maakte hij er geen punt van."

Dat Hofs ook applaus kreeg uit het Feyenoord-vak, vond hij zeer positief. De kleine middenvelder vertrok deze zomer definitief uit Rotterdam. "Ik heb bij Feyenoord 3,5 jaar gespeeld. Ik heb echter nooit op een waardige manier afscheid kunnen nemen van de supporters. Het applaus vormde daarom toch een mooi moment ondanks die wissel."