Please Payroll shirtsponsor van VVV-Venlo

Vandaag heeft VVV-Venlo tijdens een persconferentie als vooruitblik op het nieuwe voetbalseizoen haar nieuwe shirtsponsor gepresenteerd.

Please Payroll met haar hoofdvestiging in Aarle-Rixtel prijkt vanaf dit seizoen op de voorzijde van de shirts bij de uitwedstrijden van VVV-Venlo. Hoofdsponsor Seacon Logistics staat bij alle thuiswedstrijden in Seacon Stadion – De Koel – op het wedstrijdshirt vermeld zoals de afgelopen 2 seizoenen.

Het concept hoofdsponsor en shirtsponsors dat VVV-Venlo kent zorgt er voor dat door het juist vermarkten van de officiële wedstrijdoutfit die omzet behaald wordt die past bij een club van plaats acht tot en met twaalf in de Eredivisie, namelijk een totaalbedrag tussen 800.000 en 1 miljoen euro.

Hiermee toont VVV-Venlo haar ambities op commercieel vlak op Eredivisie-niveau. Please Payroll is gespecialiseerd in het aanbieden van payrolldiensten en behoort met circa 3000 medewerkers tot de grootste payrollorganisaties van Nederland.

VVV-Venlo is zeer enthousiast over de nieuwe samenwerking. "Wij zijn er met Please Payroll in geslaagd naast onze basishoofdsponsor Seacon Logistics een shirtsponsor aan ons te binden die VVV-Venlo ziet als een club met een belangrijke regionale en zeker ook landelijke uitstraling. Er was meteen een uitstekende klik met de mensen van Please Payroll die erg enthousiast zijn over datgene wat VVV-Venlo te bieden heeft. Professionaliteit, ambitie en een nauwe samenwerking maken de overeenkomst zeker tot een succes. Laat dit nu ook de sleutelwoorden zijn die passen bij de uitstraling van VVV-Venlo. We zijn enorm blij met deze mooie overeenkomst die ons mede in staat stelt onze commerciële doelstellingen te verwezenlijken", aldus Marco Bogers, directeur commerciële en algemene zaken van VVV-Venlo.

Algemeen directeur Edwin Prijden is zeer verheugd met de toetreding als nieuwe shirtsponsor van VVV-Venlo. " Payrolling is een steeds bekender begrip aan het worden in het Nederlandse bedrijfsleven. Juist daarom is het voor ons van belang dat de reikwijdte en exposure van een sponsorcontract zo groot mogelijk is. Gezien het feit dat voetbal binnen Nederland nog steeds volkssport nr. 1 is, hebben we er bewust voor gekozen om een voetbalclub te sponsoren in de Eredivisie."

"VVV-Venlo is een enorm ambitieuze club met echte ondernemersspirit. Dit had afgelopen jaar een promotie naar de Eredivisie tot gevolg. Deze promotie heeft VVV-Venlo landelijk op de kaart gezet en biedt kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst. Als landelijke payrollorganisatie hebben wij de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en de insteek om deze groei ook in de komende jaren te continueren, maakt dat de ambitieniveaus van beide organisaties naadloos op elkaar aansluiten. Ook de overeenkomst in mentaliteit en de gunstige geografische ligging zorgt ervoor dat VVV-Venlo voor ons een perfect platform is om onze naam landelijk onder de aandacht te brengen."

Submitter:  Bron: FOK!sport