Button: "We moeten bandenprobleem oplossen"

Brawn GP-coureur Jenson Button zegt dat zijn team niet de koele omstandigheden de schuld moet geven van de mindere prestaties van de afgelopen tijd. De Brit wil dat zijn team serieus werk gaat maken van het oplossen van het probleem van de bandentemperatuur.

"Ik weet niet wat het is, maar we kunnen het weer niet de schuld geven," zei Button na zijn zevende plaats op de Hungaroring. "Het was vandaag wat kouder dan vrijdag, maar we moeten het op andere gebieden gaan zoeken. We hadden twee updates, maar deze zouden de auto niet in onbalans moeten brengen. De andere teams hebben hun auto sterk verbeterd. Red Bull is veel sneller en ook McLaren, Ferrari en Williams doen weer mee. Onze auto is niet meer wat deze enkele races geleden was."

"Het is niet zo dat wij nog even snel zijn als voorheen en dat de rest ons ingehaald heeft. Onze auto rijdt niet meer zo goed als in het begin van het seizoen, dus er is zeker een probleem. Gelukkig is er nu meer tijd voor de volgende race en kunnen we het probleem oplossen," zei Button die in Hongarije erg veel problemen met zijn achterbanden had. Hierdoor kon hij het tempo van de koplopers niet bijhouden.