Boro accepteert bod op ongehoorzame Mido

Ahmed Hossam, beter bekend als Mido, heeft zijn laatste wedstrijd in het shirt van Middlesbrough gespeeld. De club bevestigt op de officiële website dat de Premier League-degradant een bod op de Egyptenaar heeft geaccepteerd.

De naam van de club en het transferbedrag worden nog niet genoemd, maar volgens de Engelse media is Sunderland de club die de meeste interesse heeft voor Mido. "Het is nu aan hem om te bepalen of hij op het aanbod ingaat. Misschien dat er komende week iets gebeurt", vertelt manager Gareth Southgate op de clubwebsite.

Mocht de oud-speler van Ajax naar Sunderland verkassen, dan komt hij daar manager Steve Bruce tegen, die vorig seizoen aan het roer stond bij Wigan Athletic. Mido speelde het afgelopen jaar op huurbasis voor The Latics.

Middlesbrough, dat als nummer negentien degradeerde uit de Premier League, raakte eerder al Stewart Downing kwijt aan Aston Villa. Bovendien mikt Afonso Alves op een vertrek uit het Riverside Stadium en zijn meerdere clubs geïnteresseerd in de Turkse middenvelder Sanli Tuncay.