Benitez wil X. Alonso niet laten gaan

Liverpool-coach Rafael Benitez heeft laten weten dat hij Xabi Alonso liever niet ziet vertrekken naar Real Madrid. De Spaanse international wordt bij Real nog gezien als een van de nieuwe aankopen, maar Liverpool en Real kunnen het nog niet eens worden over de transfersom. Eerder werd een bod van 37 miljoen euro al afgeslagen door de Engelse club.

Tijdens de training ter voorbereiding op de oefenwedstrijd aankomende zondag in en tegen Singapore, zongen enkele supporters van Liverpool Alonso toe. Een groep van 21 supporters ging op een rij staan en lieten op t-shirts de volgende tekst zien: "Xabi ga alstublieft niet weg" in het Spaans.

"Ik heb hem gezegd dat hij beter naar de fans kan luisteren, en dat hij beter niet kan gaan vertrekken naar Real Madrid. Het is duidelijk dat ik hem een heel goede speler vind en we zouden er erg blij mee zijn als hij blijft", aldus de oefenmeester. Afgelopen donderdag werd ook al Esteban Granero gepresenteerd, die op dezelfde posities als Alonso uit de voeten kan.