AS: "Huntelaar weigert VfB Stuttgart"

Waar gaat Klaas Jan Huntelaar heen deze zomer? Zelfs de media in Spanje lijken het niet meer te weten. Waar Marca woensdag nog berichtte dat Huntelaar zijn ja-woord had gegeven aan VfB Stuttgart, meldt AS donderdag dat de Nederlander juist niet in zee gaat met de Duitsers.

Real Madrid, de club waar Huntelaar nog altijd onder contract staat, en VfB Stuttgart zijn het al even eens over een transfersom van achttien miljoen euro. Volgens AS vertrekt de 25-jarige spits liever naar de Premier League.

Tottenham Hotspur toonde reeds interesse in Huntelaar en ook Arsenal werd al gelinkt aan de voormalig Ajacied. The Gunners raakten onlangs Emmanuel Adebayor kwijt aan Manchester City en Huntelaar zou worden gezien als een goede vervanger voor de Togolees.

Terwijl de situatie rondom Huntelaar nog altijd niet is opgelost, sluit de Nederlander vrijdag aan bij de selectie van Real Madrid voor de training. De Koninklijke belegde de voorbije dagen een trainingskamp in Ierland, een trainingskamp waarbij Huntelaar niet aanwezig was.