Kuyt niet bang voor Manchester City

Manchester City baarde de voorbije weken opzien door spelers als Carlos Tevez en Gareth Barry aan te trekken. Liverpool-aanvaller Dirk Kuyt is er echter van overtuigd dat zijn ploeg komend seizoen boven The Citizens zal eindigen in de Premier League.

Liverpool speelde woensdag met 0-0 gelijk tegen het Zwitserse St. Gallen. Kuyt droeg in de tweede helft de aanvoerdersband en sprak na afloop de aanwezige media toe. Daarbij gaf de Katwijker aan dat hij niet bang is voor City.

"Ze hebben goede spelers gekocht, maar we zijn ervan overtuigd dat we het komend seizoen beter gaan doen dan Manchester City," luidden de woorden van Kuyt. "Je denkt wel: 'waar gaat dit eindigen?' Het lijkt wel of ze elke dag iemand anders aantrekken."

Ondanks de koopwoede van City gelooft Kuyt niet dat de ploeg van onder andere Nigel de Jong boven Liverpool zal eindigen in de Premier League komend seizoen. "Misschien komen ze in de top-vier terecht, maar we zullen er alles aan doen om hoger te finishen. Wij willen immers ook hoger eindigen dan vorig seizoen."