Mourinho: "Arnautovic is voor ons een gokje"

José Mourinho heeft zoals gebruikelijk weer eens van zich laten horen. De Portugese coach van Internazionale liet zich vrijdag tijdens de persconferentie uit over de selectie van Inter. Hij vindt zijn selectie niet sterk genoeg en noemde Marko Arnautovic "een gokje".

"Ik wil mijn spelers niet afvallen, maar deze selectie is niet wat ik wilde. Ik kan de voorzitter helaas niet om versterking vragen. Dat betekent dat ik harder moet werken om spelers beter te maken. Ik kan alleen geen wonderen verrichten, ik ben geen Harry Potter of Merlijn," zei Mourinho tegenover de aanwezige pers in Milaan.

De trainer maakt zich zorgen over zijn selectie en de sterke concurrentie in Europa. "In de Champions League gaat het om kwaliteit en geven details de doorslag. Als ik kijk naar het afgelopen seizoen, dan hebben wij een achterstand ten opzichte van de drie of vier beste teams. We kunnen de Champions League alleen winnen als alles gaat zoals we willen, maar we beginnen zeker niet als favoriet."

De transfer van Marko Arnautovic is nog altijd niet helemaal rond vanwege een gebroken middenvoetsbeentje van de Oostenrijkse aanvaller. "Arnautovic ken ik eerlijk gezegd niet. Hij is een gokje voor de club en ik vind dat wel een uitdaging."