FOK! lanceert de Tour-voorspeller

Na één jaar afwezigheid is er weer een Tour-manager op FOK!sport, dit keer in de vorm van een Tour-voorspeller. Hiermee heb jij de kans te bewijzen dat je de grootste Tour-kenner van FOK! bent!

Het is de bedoeling dat je een team maakt van vijftien renners, waarvan je er per dag tien uitkiest die die etappe punten kunnen halen. Voor de diverse eindklassementen kunnen alle vijftien renners punten halen. Ook kies je één ploeg, deze kan punten halen in de ploegentijdrit. Wel is er de beperking dat je slechts vijf van de vijftien zogenaamde 'toppers' kunt kiezen.

Het opgeven van je basisteam van vijftien renners moet uiterlijk gebeurd zijn op vrijdag 3 juli om 23:59 uur. De voorspellingen per etappe moeten altijd een dag van tevoren om 23:59 uur gedaan zijn. Mocht je je basisteam willen aanpassen nadat je al een voorspelling voor etappes hebt gedaan, zullen deze worden gereset. Dus zul je dus na het wijzigen van je team de etappes opnieuw moeten invullen. Voor een uitgebreide uitleg en puntentelling kijk je op de uitlegpagina.

Een overzicht van de deelnemende renners en ploegen is hier te vinden. Verder zullen er nog een aantal mooie prijzen geregeld worden, info hierover volgt nog.

Klik hier om je meteen aan te melden!

Heb je nog geen account? Registreer je dan hier!

Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan in de Feedback van FOK!sport of het Feedback-topic op het forum.

We wensen je veel plezier met de Tour-voorspeller en veel succes!

Submitter:  Bron: FOK!sport