[Column] Schokkende onthullingen

Elke zondagavond publiceert FOK!sport een column, die door AntonioBandito wordt geschreven. Kijk voor meer columns in de columnhoek van FOK!

Twitter, leuk! Hebt u het nog niet meegekregen? Dan wil ik u wel even uit de droom helpen. Mocht u nog geen Twitter-account hebben aangemaakt zou ik maar eens haast maken. Zonder Twitter tel je namelijk niet meer mee. Zonder Twitter voltrekt zich een ramp in Iran zonder dat wij gewone stervelingen hier iets van mee krijgen. Zonder Twitter weet ik niet dat Koos Moerenhout bij zijn ouders op de camping een douche gaat nemen. Wat een afknapper. Erben Wennemars twitterde vrijdagmorgen om 7 uur dat hij pas twee uur in Nederland was en dat hij nu zijn kinderen naar school ging brengen, samen met ene Joey! Lekker belangrijk.

Kees Kwakman had een streaker gezien tijdens een oefenduel met zijn club NAC Breda en was daar helemaal van ondersteboven. Niet echt zomers, vond hij. Doe niet zo burgerlijk man. Zeg dan gewoon dat hij maar een klein pikkie had, of juist een heel grote, in plaats van je zorgen te maken of hij geen kou heeft gevat.

Nederlandse sporters zijn saai. Zo eerlijk moeten we zijn. En als ze al eens een slippertje maken, sluiten ze een contract af met zo’n, op BN'ers geilend hoertje dat even een fikse blowshop weggeeft, dat ze d'r bek moet houden tegen de media omdat ze anders een besmeurd imago krijgen. Christiano Ronaldo dook het nest in met Paris Hilton. Smerig idee, maar wel leuk om te horen voor ons simpele burgers. Vooral als die blonde strijkplank vervolgens zegt dat ze hem maar een mietje vond. Ja, voor de familie Hilton wordt je zelfs nog geen vent als ze ¤94.000.000 voor je betalen. Een schijntje, niet dan? Als ons Chrisje dan ook nog bloemetjes in zijn haar gaat steken, heeft ze nog gelijk ook. Dan ben je een mietje.

Als je toch al zo diep bent gezonken dat je iets met haar begint, moet je haar neuken ook. Zelf zou ik het niet durven hoor. Ik ben bang dat, als je ze pakt, je op hetzelfde moment jezelf kunt aftrekken aan de achterkant. Ze is nog net niet doorzichtig!

Nee, Nederlandse sporters laten ons niet zo dichtbij komen. De onthulling van Koos Moerenhout dat hij op de camping van zijn ouders een douche nam, is bijna nog te schokkend. Wow, je moet je eens een voorstelling maken van wat daar gebeurt. Tien minuten nadat dit op Twitter stond was Koos Moerenhout waarschijnlijk zijn gebloemde boxershort aan het uittrekken, kwamen zijn witte bovenbenen te voorschijn en was hij gewoon naakt. Naakt!

Een blote Koos Moerenhout, iets erger is er bijna niet. Het is maar dat we het even weten. Nee, ik heb geen respect voor Nederlandse sporters en sportsters die op deze manier hun bezigheden met ons delen. Wij moeten tegen sporthelden opkijken. Om hun prestaties én om het jetset-leven dat ze leiden. Hoe kan ik nu hartstochtelijk juichen voor iemand die net als ik gewoon een normaal mens is? Ik sta toch ook niet voor mijn buurman te juichen omdat hij toevallig wel een schutting kan timmeren, en ik niet? Waarom zou ik?

Maar dat we, of beter gezegd ze, het kunnen overdrijven bewees Party maar weer eens. Het zichzelf roemende laster, list en bedrog-medium had van de trieste gelegenheid maar weer eens gebruik gemaakt en Sylvie van der Vaart met een kaal hoofd op de voorpagina afgedrukt. Een soort vooruitblik hoe ze er uit zou komen te zien wanneer het haar zou uitvallen ten gevolge van de behandeling van haar borstkanker. Schandalig!

Hou je bezig met zaken die bekende Nederlanders over zichzelf afroepen. Zorg dat ik naaktfoto's krijg van Koos Moerenhout in een vieze douche ergens op een aftandse camping, in plaats van zo om te gaan met iets ernstigs als dit. En zet dat desnoods op Twitter!