Heracles test twee spelers

Heracles Almelo test twee spelers. Antoine van der Linden en Bo Storm mogen voorlopig meetrainen met de club en kunnen mogelijk een contract verdienen in Almelo.

Van der Linden is een 33-jarige verdediger, die de afgelopen twee seizoenen in Portugal voor Marítimo speelde. De Rotterdammer begon zijn profloopbaan bij Sparta, kende een Engels avontuur van één jaar bij Swindon Town en kwam vervolgens ook uit voor Emmen en FC Groningen. In totaal speelde de linksbenige verdediger 250 competitieduels als prof, waarin hij vijf keer scoorde. Zijn contract in Portugal is afgelopen. Gisteren liet hij SC Cambuur weten niet op een aanbieding van de Friezen in te gaan, mogelijk vanwege de kans bij Heracles.

De 22-jarige Storm is een Deense middenvelder die in de jeugdopleiding van SC Heerenveen heeft gespeeld. In het seizoen 2002/03 kwam hij tot drie wedstrijden in de Eredivisie namens de Friezen. De speler, die een goede bekende is van de nieuwe Heracles-trainer Gertjan Verbeek, speelde de afgelopen twee seizoenen in eigen land voor FC Nordsjælland.