FC Twente en Malaga geïnteresseerd in Leonardo

Leonardo hoeft over belangstelling niet te klagen. De aanvaller moet weg bij Ajax. FC Twente en het Spaanse Malaga hebben interesse in de Braziliaan.

Zijn oude club NAC Breda, VfB Stuttgart en 1899 Hoffenheim zouden interesse hebben in Leonardo, maar die clubs zijn nog niet concreet. Leonardo in Sportweek: "Het zou mooi zijn als die clubs daadwerkelijk met mij willen praten. Ik heb heel veel zin om een toppieseizoen te draaien, zit vól motivatie."

De aanvaller is niet blij met de berichtgeving van de laatste weken. "Ineens brengt Ajax naar buiten dat ik weg moet bij de club. Ik las ook dat ik bij de nieuwe trainer een basisplaats zou hebben geëist. Allemaal onzin."

"Heel raar dat er ineens dit soort negatieve dingen naar buiten komt. Ajax wilde me houden, dat hebben ze een paar keer tegen me gezegd, maar ik zou een ander contract krijgen. Kun je niet verwachten dat ik met een blij gezicht rondloop. Maar goed, het hoofdstuk Ajax ligt achter me. Er is niet uitgekomen wat ik ervan verwacht had, maar ja... zo is voetbal."