C. Ronaldo: "Ik word op 30 juni gepresenteerd"

Cristiano Ronaldo vermoedt dat hij tot een persoonlijk akkoord gaat komen met Real Madrid. De Portugese sterspeler verwacht dat hij op dinsdag 30 juni wordt gepresenteerd bij de club uit Madrid.

Manchester United accepteerde onlangs een bod van maar liefst 94 miljoen euro van Real Madrid op Ronaldo. De speler moet nog wel een persoonlijke overeenstemming bereiken. Ronaldo keerde zondag terug in Portugal na een vakantie in de Verenigde Staten.

Hij zal de komende week gaan praten met Real over zijn persoonlijke wensen. "Ik denk dat ik op 30 juni zal worden gepresenteerd bij Real", aldus de nieuwe aanwinst in de Spaanse krant Marca.

Tegenover het Engelse The News of the World vertelde Ronaldo dat hij zijn transfer ziet als een "normale": "Deze transfer is niet anders dan anderen. Ik heb mijn persoonlijke voorkeur voor Real uitgesproken en de twee clubs hebben een overeenstemming bereikt."

Ronaldo is zich ervan bewust dat hij zich stiller had moeten houden omtrent zijn wens om ooit voor Real Madrid uit te komen. "Alles wat er gespeculeerd werd over mijn transfer naar Real was mijn fout. Niet die van Real Madrid of Manchester United. Ik heb mijn mond open gedaan en daardoor zijn er problemen ontstaan. Ik had het anders moeten doen."