Sluiter: "Dit is bizar"

Raemon Sluiter wist zich eerder vandaag te plaatsen voor de finale van het Ordina Open in Rosmalen. De tennisser zit normaal niet zo snel zonder woorden maar na afloop wist Sluiter niet wat hem overkwam.

"Dit is bizar, dit slaat nergens op", stamelde Sluiter. "Ik sta verdorie in de finale. Ik heb een droomweek achter de rug. Aan de finale denk ik nu nog even niet. Maar Benjamin Becker is geen Nadal, Federer of Murray. Op gras kun je altijd en overal van iedereen winnen. Dat heb ik hier in Rosmalen wel bewezen."

Sluiter begon het toernooi als 866ste met een wildcard aan zijn eerste ATP-toernooi in zijn tweede tennisleven. De Rotterdammer keek met gemengde gevoelens terug naar zijn partij tegen Navarro. "Het was geen superspannende wedstrijd. Ik moest voor elk punt vechten, omdat hij zo weinig fouten maakte. Ik baalde wel even toen ik de eerste set verloor. Maar daarna kon ik nog een tandje bijzetten. Fysiek kan ik het allemaal goed aan. Als ik in de finale tegen Becker dit niveau nog een keer haal, maak ik absoluut kans op de titel. Dat zou toch wat zijn, zeg."

Submitter:  Bron: Telesport