Transfer Bréchet nog niet afgerond

De transfer van Jeremié Bréchet van PSV naar Sochaux is nog altijd niet afgerond, zo meldt het Eindhovens Dagblad vrijdag.

Bréchet en PSV hebben deze week met elkaar gesproken over de toekomst van de Franse verdediger. Zelf heeft de 29-jarige Bréchet het goed naar zijn zin in Eindhoven, maar zijn gezin kan niet wennen aan het leven in Nederland waardoor hij wil terugkeren naar Frankrijk.

Overeenstemming over een transfer naar zijn oude werkgever Sochaux is er echter nog niet. De Franse club heeft zich via zaakwaarnemers bij PSV gemeld, maar tot op heden wil men de gevraagde transfersom voor Bréchet niet betalen. Zolang er geen akkoord is, zal de Fransman zich maandagochtend op De Herdgang moeten melden voor de eerste training van het nieuwe seizoen.

Intussen is de komst van assistent-trainer Erik ten Hag nog steeds niet officieel bekend gemaakt door PSV. Formeel is de deal nog niet rond, maar in Eindhoven gaat men er vanuit dat Ten Hag maandag op het trainingsveld zal staan. "Dat is iets wat FC Twente en Erik ten Hag met elkaar moeten oplossen, daar zitten wij als club niet tussen," aldus PSV-directeur Jan Reker.