PSV bereid Bréchet te laten gaan

PSV is bereid verdediger Jeremie Bréchet terug te laten keren naar zijn vaderland Frankrijk. Bréchet heeft pas één seizoen in Eindhoven achter de rug en zelf heeft hij het prima naar zijn zin bij de club. Zijn gezin ka echter maar niet wennen aan het leven in Nederland.

Tegenover de Telegraaf laat algemeen directeur Jan Reker weten dat een vertrek van Bréchet bespreekbaar is. "Jeremie is een fantastische jongen en een goeie prof. Wij hebben hem laten weten mee te willen werken aan een oplossing. Het is echter niet zo dat we hem transfervrij laten gaan," aldus Reker.

PSV nam Bréchet vorig jaar zomer op transfervrije basis over van Sochaux. Diezelfde club is nu weer in de markt om de verdediger aan te trekken. "Ik lees dat ook, maar ze hebben geen contact opgenomen," vertelt Reker hierover. Volgens de media in Frankrijk is Bréchet het zelf al eens geworden met Sochaux.

De talentvolle middenvelder Funso Ojo zal na de voorbereiding beslissen of hij zijn contract gaat verlengen met PSV. Ojo hoopt de komende weken bij de nieuwe trainer Fred Rutten in de smaak te vallen.

Genero Zeefuik zal de voorbereiding bij Jong PSV beginnen en mag opnieuw verhuurd worden. Het voorbije seizoen kwam hij op huurbasis uit voor FC Omniworld.