Problemen Donington Park opgelost

De toekomst van de Britse Grand Prix lijkt gered te zijn. Vandaag is het geschil tussen de directieleden van Donington Park buiten de rechtszaal om opgelost.

Wheatcroft & Son Ltd, eigenaren van het terrein, hadden Donington Ventures Leisure Limited van Simon Gillett aangeklaagd omdat het bedrijf van Gillett hen nog 2,47 miljoen pond aan rente schuldig zou zijn. Hierdoor kwam de toekomst van de Grand Prix in gevaar.

Vandaag is in een bericht naar buiten gekomen dat deze problemen opgelost zijn en dat men stappen heeft gemaakt om de andere problemen ook op te lossen.

"Dit is weer een positieve stap voor Donington Park. We zijn er van bewust dat het redden van de Britse Grand Prix een belangrijke zware taak is, maar we zijn er volledig op gericht. Tot nu toe hebben onze inspanningen goed uitgepakt en we zijn blij dat Wheatcroft onze visie en passie deelt."

Kevin Wheatcroft bevestigt dit: "We zijn blij met de grote vooruitgang die gemaakt is in de laatste weken. Ik ben dan ook blij dat we een regeling hebben kunnen treffen. We hebben altijd dezelfde visie gehad voor de Formule 1 en Donington Park. En wij zijn hoopvol dat deze visie uit zal komen."