[SF] Martin naar Glasgow Rangers

John Martin komt komend seizoen uit voor de Glasgow Rangers in de Superleague Formula. De Australiër, afgelopen seizoen te bewonderen achter het stuur van de A1GP Powered by Ferrari-bolide, maakt in Frankrijk zijn racedebuut in de spectaculaire klasse.

Martin won de Australische Formula Ford 1600-titel in 2006, alvorens internationale successen te boeken in het Brits Formule 3-kampioenschap evenals de A1GP.

"Na een test met deze bolide weet ik dat het een geweldige auto is in een sterk kampioenschap", verklaarde John Martin tijdens zijn presentatie. "Daarom ben ik zo ontzettend blij met deze kans, die me eveneens een stap dichter bij mijn doel, de Formule 1, brengt. Met de V12-motor is de auto zeker de sterkste en snelste waarin ik tot nu toe heb gereden. En hij geeft in elk geval het beste geluid. De Rangers zijn een succesvolle club in eigen land, dus er ligt wel wat druk op mijn schouders. Daar is echter niets mis mee. Ik ken het team en ze hebben vertrouwen in me, dus we gaan vol verwachtingen naar de eerste race. Ik heb er alle vertrouwen in dat we snel gaan zijn."

Submitter:  Bron: FOK!sport