Feyenoord vindt geldschieters

Feyenoord lijkt geld beschikbaar te hebben om zich te roeren op de transfermarkt. Na een aantal gesprekken met investeerders heeft Feyenoord een geldbedrag toegezegd gekregen waarmee het spelers kan kopen. Mario Been geeft de voorkeur aan Cissé van Roda JC.

"Het resultaat mag er zijn. Zonder in detail te willen treden over hoe hoog het bedrag is, zeggen dat we er mee aan de slag kunnen. Het is een substantiële som geld waarmee we de selectie écht kunnen gaan versterken" vertelde Been.

Het eerste geld is al uitgegeven, Been kocht eerder al Dani Fernandez van NEC. De Rotterdamse trainer meldt ook dat een nieuwe doelman geen hoge prioriteit heeft bij de ploeg uit Rotterdam. Been liet weten meer op zoek te zijn naar een verdediger. "Omdat je niet weet hoe Ron Vlaar terugkeert van zijn kruisbandblessure. Het is belangrijk dat we ons op die plek versterken.", aldus de trainer over Vlaar. Feyenoord kan ook nog vier miljoen opstrijken uit een transfer van Luc Castaignos naar het Engelse Liverpool.