'Positie Reker opnieuw ter discussie'

De positie van algemeen directeur Jan Reker bij PSV staat ter discussie. Dat meldde NOS Studio Voetbal zondagavond. De Raad van Commissarissen van de Eindhovense club zou niet tevreden zijn met de jeugdopleiding.

Een reden daarvan is volgens de raad dat de wisselwerking met Wiljan Vloet, hoofd jeugdopleidingen, niet goed uit.

Eerder deze week werd al bekend dat Vloet met PSV in de clinch zou liggen. Vloet heeft volgens De Telegraaf nog geen idee wat zijn budget voor aankomend seizoen is en ook is hij niet blij met de trainersstaf, die nog incompleet is.

Zonder zijn medeweten werd fysiotherapeut Fred van Odenhoven aangesteld als hoofd fysiotherapie van de jeugd en kwam keeperstrainer Hans Segers naar de jeugdopleiding. Daarnaast zou jeugdtrainer Henk Fräser ondanks een mondeling akkoord met Vloet nog steeds geen contract hebben gekregen.

Dit wordt nu op het bordje van Jan Reker geschoven. Het is niet voor het eerst dat de positie van Reker ter discussie staat. Ook in de zomer van 2008 wankelde zijn troon. Doelman Heurelho da Silva Gomes bekritiseerde de beleidsbepaler zeer en ook Sef Vergoossen was het niet eens met het beleid.