[NBA] Uitslag Lakers - Nuggets

De Los Angeles Lakers hebben een 3-2 voorsprong genomen op de Denver Nuggets. Gisteravond werd het in het Staples Center 103-94 in het voordeel van de thuisploeg. Ze zijn hiermee slechts een wedstrijd verwijderd van de finale.

Lamar Odom is een speler die onverwachte dingen kan doen. Het blijft een speler die een wedstrijd kan beslissen maar ook zomaar onzichtbaar zijn. Gisteravond mocht hij op de bank beginnen maar liet zich van zijn betere kant zien. Hij scoorde negentien punten en pakte veertien rebounds. Kobe Bryant was goed voor 22 punten en acht assists. De shooting guard heeft zijn les van de vorige wedstrijd goed geleerd en kon zijn teamgenoten prima vinden. Verder voegde Pau Gasol daar veertien punten en tien rebounds aan toen.

Bij de Nuggets was Carmelo Anthony goed voor 31 punten en vier rebounds. Keynon Martin en Chauncey Billups scoorden beiden twaalf punten. Verder kwam er tien punten van Linas Kleiza. De man uit Litouwen krijgt weinig speeltijd van coach George Karl maar de tijd die hij krijgt, benut hij optimaal. De volgende wedstrijd is zaterdagavond en kan beslissend zijn indien de Lakers winnen.