[IndyCar] Tracy ook in Milwaukee in actie

Paul Tracy mag dit weekend ook in Milwaukee in de IndyCar Series uitkomen. De Canadees is de vervanger van Vitor Meira die tijdens de Indy 500 twee gebroken rugwervels opgelopen heeft. Eerder werd al bekend dat de Canadees in eigen land twee races mag gaan rijden.

Komend weekend stapt de veertig jarige coureur in bij AJ Foyt Racing dat de laatste jaren niet erg succesvol is geweest. "Ik ben erg blij dat ik de kans heb gekregen om te rijden als vervanger van Vitor en ik weet dat het alleen voor de korte termijn is," zei Tracy. "In het begin van mijn carrière heb ik nog tegen AJ geracet. Hij was vroeger een van mijn idolen. Ik heb mijzelf een beetje naar hem gemodelleerd. Ik ben soms wat ruig en ik zeg wat ik voel en er is geen gedonder en dat is wat ik altijd aan hem bewonderd heb."

Tracy heeft er vertrouwen in dat hij in Milwaukee met de voorsten mee kan doen. "Ik denk dat het team nu op een hoger niveau acteert dan vroeger. Ik heb lang gesproken met Larry (Foyt, red.) en ze werken hard. Ik verwacht van de mensen dat ze hun best doen. Ik ben denk ik van het type coureurs dat op Milwaukee het verschil kan maken."