Ronaldinho wil niet naar City

Ronaldinho voetbalt ook volgend seizoen als het aan hem ligt nog bij AC Milan. De Braziliaan, die zijn draai maar niet lijkt te kunnen vinden in San Siro, heeft in gesprek met La Reppublica gezegd het naar zijn zin te hebben in Milaan.

"Ik voel me prettig bij AC Milan", aldus de voormalig Wereldvoetballer van het jaar. "Ik speel niet met de gedachte om deze club te verlaten. Natuurlijk baal ik ervan dat we geen kampioen zijn geworden, maar ik beloof bij deze dat we volgend seizoen beslag leggen op de Scudetto en de Champions League."

Met deze woorden ontkracht de oud-speler van FC Barcelona de geruchten over een overgang naar Manchester City. De laatste tijd lijken The Citizens weliswaar op elke goede speler te bieden maar Ronaldinho was afgelopen zomer al dichtbij een transfer naar de Premier League. Volgens ingewijden heeft Manchester City nog steeds interesse in de Braziliaan. Ronaldinho blijkt vastbesloten te zijn om er bij Milan het beste van te maken "Een verhuizing naar Manchester City is zeker niet mijn intentie", zegt hij stellig.