Kazlauskas verlaat TOP Oss

Charles Kazlauskas (26) heeft besloten niet in te gaan op de aanbieding van TOP Oss/FC Oss. De club vindt het erg jammer maar respecteert zijn besluit.

Kazlauskas was sinds de zomer van 2005 in dienst van TOP Oss. De multifunctionele speler bleek inzetbaar op vele posities. Het meest speelde hij als rechtsback. Charles Kazlauskas kwam in 124 competitiewedstrijden uit voor TOP Oss waar ook de supporters met lede ogen afscheid zullen nemen van de geliefde Amerikaan.

Thijs Geurts, Jannis Karafillakis, Zakaria El Allali en Dennis van Ballegooij zullen komend seizoen opnieuw uitkomen voor TOP Oss/FC Oss. Zij zullen dit doen dit op amateurbasis in de hoop daar later een contract mee te verdienen.

Nieuw is de overkomst met keeper Richard Arends van NEC Nijmegen. De 18-jarige keeper kwam dit seizoen in actie in de A1 van de Nijmegenaren. In het kader van de samenwerkingsovereenkomst tussen TOP Oss en NEC wil NEC de keeper in Oss zich verder laten ontwikkelen. In Oss zal hij de strijd aangaan met Dennis van Ballegooij wie de tweede doelman achter Wilko de Vogt zal worden.

Submitter:  Bron: FOK!sport