Win In de schaduw van de bal

FOK mag deze week in samenwerking met Uitgeverij Nieuw Amsterdam drie exemplaren weggeven van het boek 'In de schaduw van de bal'. Lees verder om er achter te komen hoe je dit boek kan bemachtigen.

In de schaduw van de Bal

De geschiedenis van het Nederlandse voetbal kent vele duistere kanten: infiltratie door criminelen, omkoping, supportersgeweld, dopinggebruik en kwetsende spreekkoren. In In de schaduw van de bal vertelt Gerrit Valk niet alleen heel boeiend over die donkere zijde, maar hij komt ook met onbekende feiten en verrassende verklaringen.

Daarnaast beschrijft hij hoe de Tweede Wereldoorlog doorwerkte in het betaald voetbal, en beoordeelt hij of Steve Mokone, ‘De Zwarte Meteoor’, werkelijk zo onschuldig was aan zijn veroordeling als biograaf Tom Egbers beweerde. Als toegift op de verhalen is de canon van de geschiedenis van het betaald voetbal opgenomen, met daarin alles wat iedereen die wil meepraten over voetbal moet weten.

FOK! mag drie exemplaren van dit boek weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de volgende vraag te beantwoorden: Voor welke Nederlandse voetbalclub speelde Steve Mokone? Stuur het antwoord, met vermelding van je username op FOK!, voor 19 mei 20:00 uur naar prijsvragensport@fok.nl .

Wil je het boek sowieso hebben? In de schaduw van de bal kost ¤ 16,50 en kan je, behalve bij de boekhandel, ook online bestellen.

Submitter:  Bron: FOK!sport