Huntelaar en Drenthe twijfelen over toekomst

Klaas Jan Huntelaar is al twee weken fit, maar trainer Juande Ramos doet nauwelijks een beroep op de spits. Dat steekt de oud-Ajacied.

"Ik ben van een lichte blessure teruggekomen", zegt Huntelaar in het Algemeen Dagblad. "Voor de wedstrijd tegen Barcelona was ik al fit, maar speelde ik niet. Dan denk je, of hoop je, dat je een week later wel weer een kans krijgt. Niet dus." (Huntelaar speelde wel de laatste dertig minuten tegen Barcelona, red.)

"Leuk is het niet, maar nu moet ik maar hopen op de laatste drie wedstrijden van het seizoen", aldus Huntelaar. "Ik heb nog een contract, dus in principe blijf ik hier. We kunnen nu niet weten of Ramos blijft of wie anders de nieuwe trainer gaat worden, dus ik kan alleen maar afwachten."

Voor Royston Drenthe ziet de toekomst er zo mogelijk nog onzekerder uit. De oud-Feyenoorder liet blijken aan een verhuurperiode te denken. "Niemand weet wat er gaat gebeuren, maar ik moet toch al wel vooruit gaan denken. Er is dit seizoen niet veel vertrouwen in mij geweest, moet ik dan op een nieuwe trainer wachten om te weten of die me wel wil?"

Real Madrid verloor zaterdagavond voor de tweede week op rij met flinke cijfers. Nadat Barcelona in Bernabéu al met 2-6 te sterk was, was Valencia in Mestalla met 3-0 te sterk voor De Koninklijke.