Vettel: "Race in Spanje wordt moeilijk"

Red Bull Racing-coureur Sebastian Vettel denkt dat zijn team het in Barcelona een stuk moeilijker gaat krijgen. Er komen op de RB5 weliswaar nieuwe updates, maar de Duitser weet ook dat de andere teams met veel grotere updates komen om het gat naar de top te kunnen dichten.

"Ik denk dat we het moeilijk gaan krijgen in Barcelona. Sommige teams zullen een grote stap voorwaarts zetten en iedereen zat al een stuk dichter bij het team van Brawn dan in Australië. We werken keihard om ook een stap vooruit te kunnen zetten, of in ieder geval onze huidige positie te kunnen behouden," aldus Vettel die in China de eerste race voor Red Bull Racing wist te winnen.

"We hebben al een zeer goed pakket, maar we zullen de auto op alle punten nog beter moeten maken. De fabriek in Milton Keynes draait al op volle toeren. Er wordt keihard gewerkt om zo snel mogelijk nieuwe onderdelen op de auto te krijgen. We hebben een paar kleine verbeteringen in Barcelona en in Monaco komen er meer updates," meldt de Duitser die eerder vandaag de Lorenzo Bandini-award wist te winnen.