Knebel verwachtte meer van voorjaar

Harold Knebel is niet helemaal tevreden over het voorjaar van Rabobank. De directeur van de Rabobank-wielerploegen is tevreden over aanvallen, die in diverse koersen te zien waren, maar is minder positief over de middenmoot van de ploeg.

"De oorzaak van de tegenvallende resultaten? Het kan de samenstelling van de ploeg zijn, de manier waarop we gekoerst hebben, er zijn allerlei zaken die we moeten bespreken," liet Knebel aan het ANP weten. "We moeten niet vergeten dat Freire lang geblesseerd was. Hij pakt elk jaar zeven overwinningen, die mag je er nu van aftrekken."

Knebel miste vooral de goede knechten voor de kopmannen van de ploeg. "Ik had ook meer verwacht van de middenmoot in de ploeg. Als je een goed voorseizoen wilt rijden, heb je een paar kopmannen nodig met een brede en sterke laag daarachter. Die heb ik deze maand niet gezien. We zullen daarom naar de samenstelling van de selectie kijken. Er lopen dit jaar achttien van de dertig contracten af, dus we zullen ons sowieso op de transfermarkt begeven."