Koevermans: "Ik wil van waarde zijn"


Danny Koevermans heeft wederom in een interview aangegeven dat als hij geen belangrijkere rol bij PSV gaat spelen dat hij dan wil vertrekken.

"Ik heb de laatste tijd uitzicht op niets", zegt hij na afloop van Heracles Almelo - PSV (0-2). "Ik loop vaak warm, maar kom ik er toch niet in. Ik kan best een goede bankzitter zijn, maar dan wel op basis van meer invalbeurten."

"Natuurlijk ben ik blij met mijn doelpunt en de zege", reageerde de aanvaller, "maar niet met mijn situatie. Ik kwam met de instelling naar Almelo dat het weer niets zou worden, dat het zou zijn meegenomen wanneer ik zou spelen."

Koevermans wil desondanks graag bij PSV blijven. "Maar dan wil ik wel van waarde kunnen zijn. Anders heeft het geen zin. Ik heb binnenkort een gesprek met Rutten en dan hoor ik het wel. Ik heb nog geen idee wat hij wil, maar ik wil graag duidelijkheid. Zodat ik weet waar ik aan toe ben. Op nog zo'n seizoen zit ik niet te wachten, dan kan ik beter vertrekken, lijkt me. Dat is beter voor alle partijen."