Contractverlenging Moreno bij ambitieus AZ

De kersverse kampioen AZ heeft zijn ambities bekrachtigd door het contract van verdediger Héctor Moreno te verlengen. Door de verlenging staat Moreno nu tot medio 2014 onder contract in Alkmaar.

De 21-jarige waarde hervatte recentelijk de groepstraining, nadat hij sinds het uitduel met Feyenoord op 13 december 2008 uit de roulatie was met een voetbreuk.

"Dit is heel mooi", aldus de verdediger op de clubsite. "Ik heb het gevoel dat ik nu met AZ aan de start sta van mooie jaren. AZ is gegroeid in Nederland en hopelijk lukt ons dat ook in Europa. Spelen in de Champions League, daar heb ik altijd van gedroomd. In Mexico keek ik altijd naar die competitie."

Ook technisch directeur Marcel Brands was te spreken over de contractverlenging. "Het is een prima jongen. Hij speelt heel zelfverzekerd en heeft zich goed aangepast. We hebben het gevoel dat hij hier al jaren speelt", zei Brands. "Tijdens het scouten viel ons al op hoeveel rust hij in zijn spel heeft. Dat heeft hij alleen nog maar uitgebouwd. Héctor kan uitgroeien tot een topverdediger. We zijn heel blij met hem."

Submitter:  Bron: Goal.com