Rangnick gelooft niet meer in Europees voetbal

Hoffenheim was de eerste maanden van dit seizoen de grote verrassing in de Bundesliga. De promovendus is na de winterstop echter weggezakt naar plaats acht en trainer Ralf Rangnick heeft daarom geen hoop meer dat zijn ploeg zich plaatst voor Europees voetbal.

De Duitse Herbstmeister is aan een opmerkelijke vrije val bezig. Van de laatste elf wedstrijden won Hoffenheim er slechts één. Ralf Rangnick kreeg bovendien te maken met een blessuregolf en een drietal spelers dat de club verliet.

Aanvoerder Selim Teber gaat Hoffenheim komende zomer sowieso verlaten. Ook een vertrek van verdediger Fabricio en het spitsenduo Boubacar Sanogo en Wéllington hangt in de lucht. Trainer Rangnick gaat na dit seizoen daarom zeker de transfermarkt op.

"We willen voor ons tweede Bundesliga-seizoen zes tot zeven nieuwe spelers aantrekken," vertelt de coach in de Rhein-Neckar-Zeitung. Met nog zes duels te gaan heeft Rangnick voorlopig weinig spelers tot zijn beschikking. Maandag trainde Hoffenheim slechts met twaalf man.

Submitter:  Bron: Goal.com