Coureurs Brawn GP ergeren zich aan Briatore

Jenson Button en Rubens Barrichello zijn boos op Flavio Briatore. De coureurs van Brawn GP zijn het niet eens met de uitspraak van de teambaas van Renault. Hij zei namelijk dat de Formule 1 niet meer geloofwaardig is nu Brawn GP de lakens uitdeelt.

Button en Barrichello zijn echter van mening dat Briatore zich met zijn eigen team moet bezig houden. Vooral de Brit hapte op de uitspraken van de Italiaan. "Tenzij hij vooraan staat, vindt hij dat ieder team de geloofwaardigheid van de Formule 1 schaadt," foeterde hij. "Hij moet ook niet vergeten dat hij me voor dit jaar wilde inhuren. Hij is duidelijk erg boos na het gedoe met de diffusers en hij is natuurlijk erg teleurgesteld dat Renault niet zo'n competitieve auto heeft gemaakt als wij."

Button vervolgde met de woorden: "Wij hebben een zeer competitieve auto geproduceerd, vanwege het harde werk dat in Barckley is gedaan en dat kan je het team niet afnemen. Het is erg oneerlijk om dat zo te zeggen."

Barrichello kon zich wel vinden in de woorden van Button. "k vind het echt belachelijk. Wat een domme opmerking. Als we allemaal vinden dat Ferrari en McLaren moeten winnen, wat doet de rest hier dan nog? Ik denk echt dat het goed is voor de sport dat niemand zo hard gaat als wij. Ze willen voor iedereen dezelfde motor hebben, denk je dan echt dat Ferrari altijd bovenaan blijft staan?"

De Braziliaan besloot: "Er zijn veel goede mensen in de paddock, maar ook veel slechte verliezers."