Tevredenheid overheerst bij Toyota

Voor het Toyota-team is het Grand Prix weekend in China goed begonnen. Jarno Trulli en Timo Glock deden lang mee met de snelsten, maar uiteindelijk eindigde het Toyota-duo de dag op een zesde en achtste plaats.

"Het was een drukke vrijdag", vertelde Jarno Trulli. "In de ochtend was er een elektronisch probleem waardoor we veel tijd verloren. Desondanks hebben we ons programma met de banden en de set-up weten af te ronden. Het baanoppervlak verkeerde niet in geweldige conditie, maar dat werd in de loop van de dag iets beter. Ik ben momenteel nog niet tevreden over de balans en de snelheid, dus ik hoop dat we vanavond iets wijzer kunnen worden van de data die we hebben verzameld."

Ook Timo Glock kan tevreden terug kijken op de eerste dag in Shanghai. "Tot zover gaat alles goed. In de ochtend was er nog niet zoveel grip, wat het rijden erg lastig maakte. Ik gleed alle kanten op en we moesten op zoek naar een oplossing voor dat probleem. We hebben later op de dag veel aan de afstelling weten te verbeteren en de tweede training verliep al een stuk beter. De wagen was een stuk stabieler. We zullen hier morgen verder aan moeten werken. Alles bij elkaar was het geen slecht begin van het weekend," aldus de Duitser.

Submitter:  Bron: FOK!sport