Mulder in de wachtkamer bij Feyenoord

De verhuurperiode van Feyenoord-doelman Erwin Mulder bij Excelsior loopt binnenkort af. De Stadionclub weet echter nog niet wat het met de talentvolle doelman gaat doen.

Technisch adviseur Leo Beenhakker liet onlangs in Studio Voetbal doorschemeren dat Feyenoord op zoek is naar een meer ervaren doelman. Voor Mulder lijken de kansen op een plaatsje onder de lat in De Kuip volgend seizoen derhalve te zijn geslonken.

"Feyenoord zou het liefst een keeper van 27, 28 jaar voor een jaar of vier vastleggen. In dat geval willen ze mij verhuren", zegt de jonge goalie hierover in een gesprek met het Algemeen Dagblad. "Als het niet lukt om een andere keeper te halen, willen ze mij terughalen."

"Ik heb zelf nog niet met Beenhakker gesproken, maar mijn zaakwaarnemer wel. Hij vertelde dat Feyenoord op zoek is naar een keeper. Ze weten alleen nog niet wie er vrij zijn en wat ze financieel gezien kunnen doen."

Mulder baalt ervan dat hij nog niet weet waar hij aan toe is. "Ik weet wel wat ik wil, maar moet tot eind deze maand op Feyenoord wachten. Dat is niet fijn, want je wilt als speler duidelijkheid. Bovendien zitten andere clubs met het samenstellen van hun selectie voor volgend seizoen ook niet stil."

Mocht Feyenoord besluiten voor een andere keeper te gaan, dan hoopt Mulder wel bij een andere Eredivisie-club terecht te komen. "Ik ben pas 20 jaar en heb geduld. Ik hoop dat ik volgend seizoen in de Eredivisie speel. Er is ook wel belangstelling. Maar ik kan nog geen conclusies trekken als Feyenoord dat nog niet heeft gedaan."