Mallya vindt Force India goed presteren

Force India-teambaas Vijay Mallya is onder de indruk van de prestaties van de nieuwe VJM02. De Indiër liet weten blij te zijn dat het team overgestapt is naar Mercedes als motorleverancier.

"Voor de start van dit seizoen hadden we gezegd dat de eerste vier races een soort uitgebreide testsessie voor ons zouden worden, omdat we gedurende de winter erg weinig kilometers hebben gemaakt. In Australië wisten Adrian en Giancarlo erg dicht op de rest van het veld te zitten en bijna in de punten te eindigen. We hebben onze verwachtingen dan ook bij moeten stellen. We hebben nog wel wat werk te doen, maar de snelheid, betrouwbaarheid en prestaties van het team waren zeker bemoedigend," aldus Mallya die Sutil negende zag worden in Australië.

"Ik ben blij dat de aandrijflijn van McLaren-Mercedes erg betrouwbaar is gebleken. Volgens de rijders is de mechanische balans en grip ook erg goed. Niemand had verwacht dat wij in staat zouden zijn om te strijden om de punten. Het was dus een goede beslissing om met Mercedes in zee te gaan."