Mathijsen:"We hadden meer goals kunnen maken"

Hamburger SV wist gisteravond in het UEFA Cup-toernooi Manchester City met 3-1 te verslaan. De ploeg van trainer Martin Jol kende echter wel een valse start. Al na een halve minuut stond de Duitse equipe met 0-1 achter.

Mede door een doelpunt van Joris Mathijsen wist HSV de achterstand om te buigen in een voorsprong. "Het kan geen geluk meer zijn dat we er telkens in slagen een achterstand om te buigen", aldus de Nederlandse verdediger na afloop tegenover RTL 7.

"We hadden meer goals kunnen maken", vervolgt de oud-speler van onder meer AZ zijn verhaal. "Maar als je na een minuut met 0-1 achter staat, moet je toch blij zijn dat je nog met 3-1 wint."

Toch is het niet de eerste keer dit seizoen dat HSV een achterstand goedmaakt. "We zijn dit seizoen wel vaker terug in de wedstrijd gekomen na op achterstand te hebben gestaan. Zelfs een keer na een tussenstand van 0-2. Dit is geen geluk meer. We gaan altijd vol door en kunnen ook scoren als we slecht spelen. We kunnen onszelf nu alleen verwijten dat we teveel kansen hebben gemist", besloot Mathijsen zijn betoog.